Som lokalforening er det vigtigt med opbakning fra erhvervslivet rundt om foreningen og ikke mindst lige så vigtigt at foreningen bakker op omkring samarbejdspartnere. Brønderslev Lystfiskeriforening har et godt samarbejde med sponsorer der bakker op omkring foreningen, og håber at foreningens medlemmer også bakker op omkring sponsorerne, der gør en lang række af Brønderslev Lystfiskeriforenings aktiviteter muligt.

nordjyske-bank Nordjyske Bank er bankforbindelse for Brønderslev Lystfiskeriforening.
Nordjyske Bank Brønderslev er lokalforankret og der har været et godt gensidigt samarbejde mellem bank og lystfiskeriforening.
JC Fisk og Fritid

JC Fiskegrej og Fritid slog første gang dørene op for kunder på Stygge Krumpensvej, tilbage i september 2000. I dag finder du JC Fiskegrej og Fritid på Sæby havn, hvor forretningen har 398 m2.

Hos JC Fiskegrej og Fritid finder du et godt og bredt udvalg af alt det man skal bruge som lystfisker.

JC Fiskegrej og Fritid's logo findes mange steder når Brønderslev Lystfiskeriforening har arrangementer samt som fast annoncør i Gællespalten.

Brasholt-logo

Brasholt i Hjørring er en velassorteret forretning med jagt- og fiskeudstyr. Brasholt har hvert år flere aktiviteter i forretning men er nu altid et besøg værd.
Brasholt støtter trofast op omkring arrangementer i Brønderslev Lystfiskeriforening og har fast plads som annoncør i Gællespalten.

jageren-og-lystfiskeren Jægeren og Lystfiskeren ligger midt i Ålborg, og er en velassorteret jagt og fiskeri forretning. Butikken er varmt og hyggelig indrettet, og med frisk brygget kaffe på kanden. Det du står og mangler findes helt sikkert i butikken, ellers hjælper Jægeren og Lystfiskerens personale dig med at finde det.
elektro Brønderslev Elektro har været fast og en rigtig god samarbejdspartner. Brønderslev Elektro er fast leverandør af elektronik og værktøj når der købes ind til Brønderslev Lystfiskeriforening.
Michael-Kristensen

MK Murer v/Michael Kristensen er områdets lokale murermester og aut. kloakmester.
MK Murer v/Michael Kristensen er og har altid være fast sponsor og annoncør i Gællespalten.

guldsmed-hansen

Guldsmed Hansen ligger i centrum af Brønderslev og er nærmest synonym med guld, sølv og smykker i Brønderslev. Guldsmed Hansen som medlem af Smykkekæden en del af et stærk netværk med egne mærkevare, men forhandler også smykker fra Kranz & Ziegler, Spinning Jewelry, Troldekugler og Pandora med flere.
Guldsmed Hansen udføre alt foreningens gravørarbejde og er fast annoncør i Gællespalten.

Gællespalten 2017 September

© 2017 - Brønderslev Lystfiskeriforening.